Edit Content

Dags för Audition: Shrek – The Musical, det är dags att lysa upp scenen!

Tjohej, musikalälskare och drömmare! Här är det – det ögonblick ni alla har väntat på med spänning. Vi på Shrek – The Musical har stora nyheter att dela med oss av: det är dags för audition!

Vi har redan skickat ut kallelsen till alla er fantastiska  som charmat oss med era ansökningar. Ni kommer bli vårt hjärta och vår själ, och vi kan inte vänta med att se vad ni har att erbjuda.

Vi förstår att ni har tränat och övat och vi är här för att göra er dröm till verklighet. Från den gröna och gosiga Shrek till den charmiga och lite halvgalna åsnan, vi söker efter talanger som kan ge liv åt våra älskade karaktärer och föra dem till nya höjder.

Så, vad kan ni förvänta er när ni kommer till audition? För det första, en varm och välkomnande atmosfär där ni kan känna er bekväma och självsäkra. Vi vet att auditionprocessen kan vara nervös och utmanande, men vi är här för att stötta er och se det bästa i var och en av er.

Ni kommer att få chansen att visa upp ert unika uttryck och er personliga tolkning av karaktärerna från Shrek – The Musical. Ta med er ert bästa humör och låt er kreativitet flöda fritt. Vi letar efter passion, energi och en gnista som kommer att lysa upp scenen och få publiken att jubla av glädje.

Efter auditionerna kommer vi att göra vårt bästa för att kontakta er så snabbt som möjligt med information om rollerna och den spännande resa som väntar framför oss. Förbered er på att gå med oss på ett äventyr fyllt med skratt, tårar och oväntade överraskningar.

 Vi ses på audition!